Monday, 1 October 2012

wah..............letih sangat2... :(


assalamualaikum sahabat :)



selamat petang..
mimpi apa entah..
tiba2 rse nak update blog...
rindu kat awak miss blog...hehe

penat...letih.... sangat2 hari ni..
nak tau knp???
ish...hmmm...
tak tau la nak ckap apa...
sibuk kot..
bru habis lab chemist la....
last group???
sebenarnya tak pn..
tapi lambat sgt menulis result..
so saya and aina najiah dah jadi group terakhirla hari ni...
kesian..kene bersih lab...haha ( sebagai denda?? atau nk bagi pahala lebih kat kteorg? )
apa2 je lah..




yang penting kali ni experiment kali ni berjaya dengan jayanya...hehe
happy2.......!
yela...bukan selalu experiment jadi kan??
tapi
.........................................



............................................
something xjadi....hehe
ade compund tu sgt2la cepat masa dye...
sedangkan sepatutnya paling lambat..
heish..nanti kne cri sebab dye la plak.......
(mmg confemla nanti saya akan menjadi pereka sebab..haha)
klau cari dalam internet pn tak jumpala...hua3..

ok...ada perjumpaan choir plak ni...
10 okt ad persembahan..

assalamualaikum... ;)




4 comments:

  1. Biase la tu... Nanti ke. Labsheet kbow bahan tu dah rosak sbb tu dpt result mcm tu..

    ReplyDelete
  2. Kate nak jd pereka sbb.. Jd tulis je lah sbb dye compoud tu dh rosak... Haha.... Perkara biase je mase buat exp..

    ReplyDelete
  3. eh mne blh buat cmtu...sbb exp org lain ok je....

    ReplyDelete