Friday, 14 December 2012

Chemistry Lab :)

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
 >> dengan nama ALLAH yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang 


 ASSALAMUALAIKUM...

Actually, saya tak de cerita best pun nak dikongsi..
cuma sedikit coretan tentang...
experiment yang telah berjalan dengan jayanya... hehe

tau kenapa?
sepanjang saya menjalani experiment di semesta 1...
group kami..
selalu je menjadi group last yang menyiapkan experiment...
dan paling menyedihkan..
sometimes..
experiment tak jadi pun...

cuba anda tengok ni

/
/
/
/


cuba awak tengok, tandatangan dah penuh kan?
saya group kedua terlast( macam pelik je ayat ni? )
ni experiment last saya dan AINA NAJIAH di sem 1...

and then, tengok bawah lagi...
/
/
/
/


ALHAMDULILLAH...
Allah yang permudahkan urusan kami pada hari tersebut...

http://www.facebook.com/aina.najiah
>
>
>
AINA NAJIAH ABDUL RAZAK
kita boleh buat yang terbaik!!!

yang penting jangan putus asa...

we're unimas student




No comments:

Post a Comment