Friday, 12 October 2012

LAST WEEK OF LECTURE :)

Bismillahirrahmanirrahim....
>dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

ASSALAMUALAIKUM...

Pejam celik, pejam celik dah nak habis ye semesta pertama ni...
sekejap je pun...
masa mula2 nak datang sini dulu..
rasa macam lama je kan??
hehe

ha..ni la depan pagar unimas..tak sempat lagi nak bergambar kat sini..

semalam.. 12.10.2012...
birthday adik saya...
hehe
(sebenarnya hal tu tak de kaitan pun...)
ok...

semalam saya buat video chat ngan someone special..hehe
FATIN MARDHIYYAH HUSSIN
she said that ''aina,why you don't update about your unimas?''
haha
time tu la baru saya terfikir nak update pasal unimas ni...
semalam pun dia ada tunjuk keadaan kat Mesir..
wah....I'm so jealous with her...
:)

Jambatan Unimas...

ha..gambar kat atas tu adalah jambatan unimas..
atau lebih lagi dikenali dengan nama ''LOVE'S BRIDGE''
I don't know why the people called that bridge like that...
maybe it has own special history..
tapi sayangnya,,,,
saya tak sempat lagi nak kaji kenapa ia dipanggil dengan nama tu :)
hehe

okla dulu wahai sahabat2ku sekalian.....
saya ada something yang nak di siapkan ni...

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SATU UNIMAS :)

P/s : sory,fatin...saya tak dapat nak update panjang sgt...nanti ade masa saya sambung blik ye :P
       bye....love you...