Sunday, 23 December 2012

Outing Paling Best :)


- BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM -
> Dengan nama Allah Yang Maha pemurah lagi Maha Penyayang

- ASSALAMUALAIKUM W.B.T -
> Salam sejahtera ke atas KAMU

okay, apa khabar sahabat2 sekalian? 
haha
semoga sihat2 dan berada di bawah lembayung rahmat yang ESA
saya pun sihat walafiat, Alhamdulillah...
tapi sekarang agak sakit tekak dan nak selsema..
huhu

semalam..huh..
penat! 
mana tak penatnya seharian kami pusing2 bandar Kuching..hehe
Alhamdulillah, segalanya Allah dah permudahkan perjalanan kami..

before nak bertolak tu,
saya, Aina dan Izra agak sibuk mencari nombor2 kereta sewa..
ye la kan, kalau tak de kereta macam mana nak jalan2..
memang agak menyusahkan...
kalau dikira2 lebih 20 nombor yang di dail,
 kami gagal untuk mendapatkan kereta sewa..
Alhamdulillah,
Izra cuba mencari nombor terakhir sebagai usaha terakhir sebelum give up! haha
skema je ayat ;)
dalam jam 6.30 petang...
kami berjaya dapat sebuah kereta sewa...
Alhamdulillah
> segala Puji bagi Allah

11.12.2012_sabtu

sebelum tu, saya nak ucapkan syukran jazilan untuk sahabat saya.
Izra Syafiera Mohd Azui..
kerana bersusah payah menjadi driver,
even yesterday you're not too well...
because of, overdose eat...hehe
( betul ke ayat BI saya ni? haha lantaklah.. )

izra.... :)


PA driver a.k.a zatul haha :P

kami : aina,aeyna n jie...a.k.a bos besar kat belakang..haha
> gurau je
( padahal tak pandai bawak kereta haha )


BOULEVARD SHOPPING MALL
Address: Jln Datuk Tawi Sli, 93250 Kuching, Sarawak


boulevard


shopping mall


Address: Jalan Simpang Tiga, 93300 Kuching, Sarawak



okey, sekarang sesi bergambar dengan bear..
bergambar je?
beli??? 
hmmmm....tak mungkinlah beli... macam mana nak naik flight dengan bear yang hampir sama tinggi saya?
immpossible la! tak pasal2 nanti kena marah dengan parents..haha
lagipun kami kan dah besar?
lainlah kalau pakwe yang bagi kan?
haha
> tak gurau tak mesra kan awak? :P

K.A.M.I : tapi jie lah paling poyo! ;p haha
tak taulah camne dia boleh jumpa topeng merah yang menakutkan tu..
heish2...


ambik sorang satu...ambik..jangan tak ambik!


macam budak2.... aina n aina


saya bersama jie....huhu
>jie sibuk! nak ambik ngan mr.bear je :'(


senyumanmu menawan bagaikan bunga lavender...haha~


amboi! 2 sekali?? satu tak cukup ke? haha 
tak pe, yang penting aina setia pada yang satu
*tetibe je


mr.bear yang amat comel :)


 
yg mna lagi comel? saya ke mr.bear ni?
> jie jangan perasan pulak ea?


nasib baiklah tu patung je..
kalau tak?
agak2 ape yg jadi ek?
hehe


sweet girl !!!

sekarang bergambar dengan bunga plak...
huhu
serius, cantik!!
nanti klau nak hias rumah, boleh datang sini...
murah plak tu..
berbaloi2...
haha


jie n zatul...
gaya cm nak melamar je..
tapi sorg muka teruja..
sorg muka cam dah menerima cinta..
so, sape yg melamar sape ni?
haha
*mengarut je saya ni kan?

wah! cam model bunga merah.. aina najiah : saya amat meminati warna nie..
so, kalau nak bg present, anda kne pstikan it's red tau!
haha

sejambak bunga oren
> amat metching ngn tudung izra
cantiklah~

haha pantang jumpe bnde pelik skit...
memang bergambar la eh..
huhu

walaupun bnda2 camni memang nampak mengarut..
tapi..
best jugak!
cam giler2 skitla~
sampaikan ada jurujual sorg tu..
asyik jeling2 je kat kteorg..
haha
ingat kteorg nak curi ke?
tak delah..
bukan nak curi..
tapi nak pinjam
lepas siap shooting kami bagilah balik..haha
nak beli? bukan tak de duit, tapi benda ni cam tak de gne je?
kan2?
*realiti memang tak de duit pun haha
parents kami je yg ade..
yela.. kami kan pelajar lagi... tak gitu?

okey... next,
pictures with chrismas tree at the Spring shopping mall
ape tak nye..
besar gedabak pokok krismas depan tu..
klau ikut slance terengganu : besor bapok! hehe
setinggi pokok kelapa?
kooot...haha
but serious.. it's too beautiful !!
starlight!!
luminous! :)


aina2.....comel~


peace untuk keamanan~


gambar ni mcm sedikit pelik..
tp ap ek?
kaki izra.... knp kaki anda macam tu?
style ea?
haha

love girl :P


asyik muka jie je? bosanlah tengok! haha


besar kan pokok ni?



kami sangat suka bergambar :)


sorang buat piece.. semua pun nak buat... apela~ haha

time tengah jalan2 tu, adelah soorg mak cik ni tegur saya,
''adik2, jom buat puzzle? ada hadiah,
nanti dapat hamper kalau menang.''
haha
bila dengar je dapat hamper, ape lagi...
memang nak masuk lah! 
dapat hadiah 
sape yg tak nak?

yg paling kelakar, kami berlima je yg jadi peserta..
so, kalau spe2 yg dapat first prize 
kne sharing2 la.. :D

pertandingan baru nak mula
ambik tempat masing2


kelam kabut kami memasang benda ni..
\sampai sejuk tangan..
haha
macam real competition la pulak!

yeah, saya siap dulu!..haha


alhamdulillah..
kemenangan perpihak pada saya..hehe
*ntah pape

alhamdulillah :D


izra: tempat kedua


jie : tempat ke 3


aina najiah : tempat ke 4


zatul : tempat ke 5

huhu
aina cakap...
mak cik yg bagi hadiah kat kami tu macam mak cik tandas..
haha
tak baik betul kan?
tapi kalau sekilas pandang..
hmmmm...
nampak macam '' ye ''
hehe
*mak cik, maafkan kami :)

kenangan bersama :)

sweet moments!!

sedikit excident...haha


tengok sane..BLOOP~



~ LOVE THIS SO MUCH! ~



KAMI.... 

OKEYLAH..
cukup sampai di sini saja
lebih baik hati gelisah
daripada kau balas dengan dusta..
* mengarut je!

oke2,
assalamualaikum..
thanks bace..