Monday, 31 December 2012

good bye 2012

ASSALAMUALAIKUM 

SOBAHALKHAIR 
>selamat pagi, good morning 

 ok...
 what day is today?
 31 dec right?
our last day in 2012?
 wah??! happy...or sad? 
or maybe you don't fell anything..

what about my feeling?
hmmm...yeah!
I'm feel very graceful...
and 
I'm feel a little sad...
why?

ALHAMDULILLAH
-praise to be Allah-
oh.....thankful to Allah...
because He has given me this opportinity to live in 2013..

a little sad because 
this year I've aged 19 now..
too old..haha
even my birth date sangat jauh lagi..
2 september :)

ok..stop it..!

saya hanya nak buat summary je pasal 2012..
lets flash back..

JANUARI : masuk PLKN INDERA PAHLAWAN.. bersama Aisyah Aqilah
FEBUARY : still dalam PLKN..
MARCH : balik dari PLKN..
APRIL : masuk kelas BI ngan fatihah adnan
MAY : masuk tingkatan 6..
JUNE : daftar masuk UNIMAS..sorg2 je.. Fatin Mardhiyyah tak nak join skali! :(
JULY : belajar berdikari tanpa parents sebab tak pernah duk asrama.. 
AUGUST : cuti pertengahan semesta..
                   first time naik flight tanpa teman.. seronok jugak.. even agak kelam kabut! hehe 
SEPTEMBER : sambut birthday ngn my twin..
                         dia lahir sehari je sebelum saya..Aina Najiah
OCTOBER : final exam sem 1
NOVEMBER : cuti semesta satu..balik rumah :) sempat jumpa eja n ecah..
DECEMBER : sambung asasi semesta dua :( _ Izra Syafiera

fuh..penat fikir..
haha sebab tak ingat sangat ape yg berlaku tahun lepas..
yg ni je yang dapat saya ingat..huhu

oklah...dengan azam tahun baru saya menamatkan entry 2012..
hehe
assalamualaikum!

-THE END-