Wednesday, 6 March 2013

ya Allah,aqu rindu kat umi :')

       

assalamualaikum sahabat2 sahabat sekalian

alhamdulillah
 hari ini saya dah siap buat public speaking..
it's not too okay but i'm satisfied
hehe

semenjak dua menjak ini
saya hilang selera makan..
rasa memng nak makan
tapi bila tengok makanan macam tak best langsung
nak2 mak cik kt cafe bawah
langsung tekak ni tak nak terima makanan yang mak cik masak

bila time2 macam ni
baru saya tahu betapa nikmatnya masakan mak kita kan?
dah lima bulan saya tak balik..
kalau pelajar luar negara tu, bertahun2 tak balik
saya pun tak tahu la macam mana perasaan mereka
ALLAH knows everything!
huhu
mungkin saya terlalu rindukan family
sangat2
kalau boleh nak balik sekarang je :)

tapi saya kena banyakkan sabar :)
kejap je lagi nak habis asasi kan..

tapi sedih la pulak bila nak habis asasi ni..
sayang kawan2
sayang fizikal 2
sayang kat unimas
sayang semua =)

semalam,05 march
teruk betul saya ni!
tau kenapa?
saya jatuh lagi!
kali ni kesan jatuh tu lagi teruk dari yang sebelum ni...
saya luka kat lutut
dan disebabkan 
luka kat lutut tu
saya tak boleh nak sujud :'(

terpaksa sembahyang duduk
ujian:)
nasib baik boleh jalan lagi

okay,dah nak magrib ni..
assalamualaikum 

saya doakan yang terbaik untuk awak
semoga awak pun doakan yang terbaik untuk saya


                                                                                                       

Tuesday, 5 March 2013

My First Giveaway by AR

HAI DAN SELAMAT MALAM :)




Jom join ramai2..hehe
klik je banner kat atas ye :)