Monday, 14 April 2014

rajin tetiba -_-


assalamualaikum!

hmmm setelah berkurun2 saya tak update blog kan?
hehe
maaflah agak pemalas
dan saya sangat2 sibuk
semesta 2 civil engineering ni memang menguji kesabaran
SIBUK TAHAP GABAN!

banyak sangat yang saya nak cerita 
tapi saya just nak cakap yang phone GALAKSI Y 
sayaaa.................
HILANG!
HUHU
hilang segala kenangan
handphone hadiah daripada bapa saudara saya lepas SPM
dah hampir 2 tahun lebih dah handphone tu..
#lepas ni kena dapat 3.5 pointer baru dapat handphone baru :)

okay2
ni bukan tajuk utama entry ni...
saya nak mintak tolong sahabat2 kat luar sana doakan kawan2 saya yg tengah parah sekarang ni.
kalau nak tahu lebih lanjut
tolong doakan agar mereka yang tengah parah tu agar diberikan yang terbaik oleh ALLAH:)

*semoga roh2 kawan saya berada dalam kalangan orang2 yang beriman :)

nanti saya update lagi ye
tapi lepas saya final exam nanti
hehe
bulan june
#umi abah k.ngah rindu rindu rindu rindu rindu sgt2 kat korang!

SEMOGA ALLAH SENTIASA MUDAHKAN URUSAN KALIAN