Sunday, 9 October 2016

Teknik BAD 2

Assalamualaikum

malam ni saya malas sikit nk menaip
saya just nk share BAD 2 je
hee

jap ek. line slow pulak
haha

BAD 2 (30 September 2016)

Next cerita pasal BAD is nk daftar mengundi. yeah. 
mengundi utk negara bangsa dan raga.
umur baru cukup 22 tahun
*teringat kalau dulu2 sy sebut raga saya akan tambah... bangsa negara dan raga basikal awk. haha hmmm tak kelakar pun

okay. sambung pasal BAD. 
masa tu sy pegi pos office nk daftar. 
kan dekat sawarak ni org solat jumaat awal sikit kan. 
so kat sana amatlah ramai hamba Allah yang menunggu. dahlah pejabat dia tu kecik je. 
so agak penuh la. 
saya masuk then kawan sy ambil no dekat kaunter. 
sy no 30. dia ambil 31.
*baik kan kawan sy. dahulukan org lain dulu :)
masa tu no giliran 80 dekat kaunter. 
so ade dalam 20 orang utk smpai no 100. dan ade 29 org nk smpai no 30. 
ramai gk tu 😂😂
(dia guna sistem rotate number)

lepas tu tiba2 kawan sy datang tunjuk no dekat sy. no 25. ade orang balik so dia ambil no orang tu. 
wah! untunglahhh dapat awal. 
sy pun tggu punya tunggu teringat dekat BAD.
"Ya Allah, kan best klau dpt no awal"
selang bbrapa minit. Ade budak perempuan india tnya saya. Dia duduk kerusi depan saya. Awk nk no ni tak? no 6. 
Muka sy dh excited dah masa tu 😁😁😁 hohoho
Ya Allah. terharunya..... jauh tu no 30..jadi no 6. 
Alhamdulillah 😊😊😊

1 comment: