Sunday, 1 May 2016

I'm Third Year Student :)

Assalamualaikum readers yang setia :)

thanks sebab sudi baca blog saya
dah lama kan tak update blog ni
bukan setakat berhabuk
tapi hilang dh debu2 tu di bawa angin
 
ok. tak tahu nak cakap pasal apa
saya cuma tak sangka lah this blog boleh guna lagi'
yelah kan, sebab dah lama sangat saya tak update
dan kebiasaannya kalau blog2 yg ditinggal sepi memang dia akan block

alhamdulillah, hari rabu last week ( 27 April 2016)  saya dh lulus lesen kereta
*sujud syukur
syukran buat ummi abah yang selalu mendoakan
tak dilupa kepada sahabat2 yang sentiasa d sisi saya
thanksssss koranggggg!!!~

lesen ni dh tertangguh dari sy abis SPM lagi
sedihkan... haha
tape, saya yakin Allah pasti bagi yang terbaik kan?

btw, sy dah third year skrg. civil engineering.
dulu poyo sgt kan tak minat engineering ni
hehe
memang tak minat pun!
tapi dah tiap hari saya kena mengadap subject2 engineering ni...
lama2 fell in love la jugak. :)
alhamdulillah, Allahuakbar


doakan saya agar jadi engineer solehah dan mukminah ye. insyaALLAH
amin.